2016-02-07 09:21:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Most javíthat kapcsolatain

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ön ma szenvedélyes bonyodalmakba keveredhet. Ne hagyja magát érzelmileg zsarolni. Sajnos a féltékenység kézen fogva jár a szerelemmel, a veszekedésekkel és a vitákkal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz jó fényszögben áll a Plútóval és a Jupiterrel. Most tényleg feltöltődhet energiával. Ne vállaljon sokat, és a háztartási munka is meg fogja várni. Inkább menjen sétáljon egyet, akkor is, ha esik az eső, vagy a hó.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap már az Önnek nagyon kedves Vízöntő jegyében áll. Ma semmi sem esik nehezére. Amit a fejébe vesz, azt keresztül is tudja vinni. Ennél szerencsésebben már nem is állhatnának a planéták.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Nap is a Vízöntő jegyében áll. Próbálják meggyőzni Önt arról, hogy a barátság legalább annyira fontos, mint a család. Hívja fel a legjobb barátnőjét, és menjenek teázni. Az este még mindig a kedveséé lehet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap és a Hold is a Vízöntő jegyében áll, szemben az ön jegyével. Most nem lát tisztán, nem érti, mi áll a konfliktusok hátterében. Jobb, ha visszavonul, és nem hagyja magát felidegesíteni. Szervezzen egy igazi vasárnapot, pihenjen, sétáljon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Minden szavát alaposan gondolja meg, mert a Merkúr a Hold után megy. A pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket halassza máskorra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll a Nappal együtt. Kérje ki a barátai véleményét egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mert szüksége lesz arra, hogy információkat gyűjtsön.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mindenféle szellemi tevékenység előtérbe kerül e tranzit alatt. Most átlátja a bonyolult összefüggéseket is, ne hagyja, hogy eltérítsék a szándékától.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Sokkal többet kommunikál, mint általában. Most javíthat szinte bármelyik kapcsolatán, a hasznos és tartalmas eszmecserék révén.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Gondolja át alaposan a jövő heti terveit, most remekül be tudja osztani az idejét. Délután már ne foglalkozzon a munkával!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Nap is a Vízöntő jegyében áll. Ez az Ön napja. Bármit nyugodtan tehet, elvégezhet, behozhatja az elmaradásait is. Pihenjen minél többet, este pedig menjen el szórakozni a barátaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most nem tudja megőrizni az objektivitását, ha lehet, maradjon ki a családi vitákból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: